Quick-Step-Eligna-Venetiaanse-eik-beige-EL3907-laminaat_vloerencentrale

Click laminaatvloeren

Laminaat kent twee verbindingsmethoden: lijmen en klikken. Lijmen is arbeidsintensief en kan lijmvlekken geven. Als de vloer eenmaal verlijmd is, kan deze niet uit meer uit elkaar gehaald worden. Click laminaat biedt uitkomst! Kliklaminaat is gebruiksvriendelijk, praktisch, tijdbesparend en flexibel. Bent u op zoek naar laminaat dat makkelijk en snel te leggen is? Kies dan voor click laminaat.

Verschillende kliksystemen

Er zijn verschillende kliksystemen, maar de werking is in de basis hetzelfde. De laminaatplanken worden in een bepaalde hoek, in een gefreesd profiel in elkaar gehaakt. De laminaatdelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor er geen voegen of kieren zichtbaar zijn. Wanneer een plank met een andere plank verbonden wordt, hoort u een ‘klik-geluid’. Vandaar ook de naam kliklaminaat. Als alle planken aan elkaar geklikt zijn, vormen ze samen een stevig geheel. Lijmvrij kliklaminaat kan ook weer voorzichtig uit elkaar gehaald worden en in een andere ruimte opnieuw geplaatst worden. Dit maakt clicklaminaat recyclebaar.

Een greep uit ons assortiment

Bekijk al onze kliksysteem laminaatvloeren

Uniclic-legsysteem van Quick Step

Quick Step is de uitvinder van het revolutionaire en gepatenteerde Uniclic-plaatsingssysteem; de crème de la crème van kliklaminaat. Door dit systeem is laminaat nog sneller en makkelijker te plaatsen.

Ruime keuze in kliklaminaat

Veel laminaatvloeren zijn tegenwoordig verkrijgbaar als kliklaminaat. U heeft een ruime keuze in trendy kleuren, toffe dessins, voelbare structuren, extra brede planken en planken met en zonder V-groef. Behalve dat click laminaat eenvoudig te leggen is, geniet u van de andere voordelen van laminaat:

 • Topkwaliteit, zeker de laminaatvloeren van Quick Step
 • Duurzaam en slijtvast
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Net echt hout, tot in het kleinste detail
 • Uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en vocht (niet 100% waterdicht en krasvast)
 • Eenvoudige plaatsing
 • Onderhoudsvriendelijk

click laminaat

 

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Wilt u click laminaat kopen? Kliklaminaat is één van de meest populaire vloeren. Het is net echt hout, alleen dan een stuk voordeliger, en snel gelegd. Laminaat is duurzaam en heeft een sterke toplaag. Daarnaast is laminaat veel vocht- en krasbestendiger dan houten vloeren. Laminaat van Quick Step kan bijvoorbeeld zonder problemen in vochtige ruimtes gelegd worden. Benieuwd welk click laminaat het beste bij uw woon- of werksituatie past? Bezoek onze showroom en laat u adviseren door de Vloerspecialisten van VloerenCentrale. Wij hebben veel kliklaminaat op voorraad, wat direct leverbaar is.

Click laminaat leggen

Kliklaminaat is gemakkelijk zelf te plaatsen. Vindt u dit lastig of kiest u liever voor gemak, dan kunt u een beroep doen op onze vakkundige stoffeerders en vloerenleggers. VloerenCentrale heeft een eigen legservice. Onze vloerprofessionals zorgen ervoor dat uw click laminaat perfect ingemeten, gelegd en afgewerkt wordt. Natuurlijk wordt een goede ondervloer niet vergeten. De juiste plinten en hoekprofielen maken uw vloer tot slot helemaal af.

 

 

 • Vloerenspecialist met uitgebreid aanbod

 • Ruime voorraad en korte levertijden

 • Vakkundige stoffeerders en vloerenleggers

 • Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding