Bestellen in de showroom

Legservice van ervaren stoffeerders en vloerenleggers

VloerenCentrale heeft een eigen legservice. Onze vakkundige stoffeerders en vloerenleggers zorgen ervoor dat elke vloer perfect ingemeten, gelegd en afgewerkt wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pvc vloeren, laminaat, parket en tapijt(tegels).

Werken met eigen vakmensen  

Waar collega’s kiezen voor het inhuren van externe stoffeerders, kiezen wij bewust voor eigen gediplomeerde vloerenleggers. Alleen met eigen mensen kunnen wij het complete proces overzien, monitoren en verder verbeteren, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Gecertificeerd als Master installer door Quick-Step

De stoffeerders van VloerenCentrale zijn door Quick-Step gecertificeerd als Master Installers. Dit is de hoogst haalbare titel voor het leggen van harde vloeren, waardoor Quick-Step garantie geeft op de door ons gelegde Quick-Step vloeren. Ook worden we regelmatig ingehuurd door fabrikanten voor het maken van demonstratievideo’s waarin vloeren worden gelegd.

Compleet proces: van advies tot en met afwerking van de vloer

VloerenCentrale neemt het hele vloerproces rondom uw vloer uit handen. U houdt hiermee alles overzichtelijk bij één partij met één contactpersoon. Dat is nog eens gemakkelijk!

Stap 1: betrouwbaar vloeradvies over uw specifieke woon- en werksituatie door onze vloerspecialisten.

Elke situatie is anders en sommige vloeren zijn in bepaalde omstandigheden minder goed passend. Het kan dus voorkomen dat wij u een totaal andere vloer adviseren dan uw eerste voorkeur.

Stap 2: beoordelen van de ondergrond en inmeten van de vloer.

Indien de vloer door ons geplaatst wordt komen wij graag vooraf de vloer inmeten en beoordelen. Dit vraagt om precisie en een juiste inschatting van snij- en zaagverlies. Hoe vlak is uw ondergrond? Ingeval van oneffenheden egaliseren wij eerst uw ondergrond, voordat we de nieuwe vloer leggen.  

Stap 3: leggen van de (onder)vloer en een hoogwaardige afwerking.

We plaatsen niet alleen uw ondervloer en vloer, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking met plinten en hoekprofielen. Het plaatsen van plinten is een specialistische en tijdrovende klus, vooral als uw woning of kantoor veel hoeken heeft. Onze vakmensen plaatsen alle soorten plinten: van platte plinten tot en met hoog opstaande sfeerplinten.

Legservice voor zowel particulieren als bedrijven

De stoffeerders van VloerenCentrale leggen zowel vloeren bij particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken of een complete kantoortuin, onze vakmensen staan voor u klaar.

Traprenovatie zonder hak- en breekwerk

De stoffeerders en vloerenleggers van VloerenCentrale zijn van oorsprong interieurbouwers. Met deze kennis en ervaring kunnen wij ook op professionele wijze uw trap renoveren met het renovatiesysteem van Trenovo, tapijt, laminaat, marmoleum of pvc. En dat alles zonder hak- en breekwerk!

 

stoffeerders VloerenCentrale

‘‘Onze stoffeerders leveren vakwerk en woongenot, zodat u maximaal kunt genieten!’’

 

  • Vloerenspecialist met uitgebreid aanbod

  • Ruime voorraad en korte levertijden

  • Vakkundige stoffeerders en vloerenleggers

  • Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding