Bestellen in de showroom

Wie is VloerenCentrale?

VloerenCentrale is een modern familiebedrijf in Breda en omgeving van Tilburg en Etten-Leur. Wij leveren, zoals onze bedrijfsnaam al zegt, vloeren in alle soorten en maten, inclusief het inmeten, leggen en afwerken van uw vloer. Onze sfeervolle showroom met inpandig magazijn van ruim 2.500 m2  is gevestigd aan de Takkebijsters 70. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? En wilt u hierover een vakkundig en eerlijk advies? Bezoek dan onze showroom.

Familiebedrijf met ruim vijfendertig jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat sinds 1984 en is opgericht door Hennie Nooren onder de naam TapijtTegelCentrale. De afgelopen vijfendertig jaar zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier op het gebied van vloeren. In 2013 werden broer en zus Stef Verbrugge en Suzanne de Vos mede-eigenaren. De bedrijfsnaam is toen veranderd in VloerenCentrale. We zijn een echt familiebedrijf en daar zijn we trots op!

Allround vloerenleverancier en professionele traprenovaties

VloerenCentrale is een totaalleverancier van vloeren en aanverwante producten. Het uitgebreide aanbod van onze vloerenzaak bestaat onder andere uit: laminaat, parket, tapijttegels, kurk, marmoleum, pvc vloeren, tapijt, plinten en profielen, karpetten, binnenzonwering en professionele traprenovaties.

Bekende merken in onze eigentijdse collectie zijn:

Quick-Step, Floorify, ComfyClick, Therdex, Gerflor, Montinique, Lamett, Hollandsche vloeren,  Moduleo, Sense, Habo, Amorim, Wise, Heuga, Interface, Desso, Modulyss en Tretford.

Klantvriendelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, korte lijnen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vakkundig en hecht team

Het team van VloerenCentrale bestaat uit ervaren vloerspecialisten. Ons team is hecht en betrokken met onze klanten. Of het nu gaat om een advies of het leggen van een complete vloer, wij streven altijd naar topkwaliteit. Maak kennis met ons team.

Eigen legservice van vakkundige stoffeerders en vloerenleggers

Wij verkopen niet alleen vloeren en toebehoren aan zowel particulieren als bedrijven, we hebben ook onze eigen legservice. Onze gediplomeerde stoffeerders zorgen ervoor dat elke vloer perfect ingemeten, gelegd en afgewerkt wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pvc vloeren, laminaat, parket en tapijt(tegels).

Ruime voorraad in onze vloerenwinkel en korte levertijden

Vloerenzaak VloerenCentrale heeft veel vloeren op voorraad. Sommige vloeren zijn zelfs direct leverbaar, zoals:

  • 150.000 m2 tapijttegels
  • 10.000 m2 laminaat
  • 10.000 m2 pvc (click en loose lay)

TapijtTegelDiscount: tapijttegels en pvc vloeren tegen outletprijzen

TapijtTegelDiscount is de webshop van VloerenCentrale, waarin een select assortiment van tapijttegels en pvc vloeren tegen vlijmscherpe prijzen wordt aangeboden. Deze prijzen zijn zo laag, omdat we restpartijen eerste keus tapijttegels en pvc groot inkopen en tweede keus vloeren opkopen. Uw voordeel bij TapijtTegelDiscount kan hoog oplopen. In onze webshop vindt u al tapijttegels vanaf 0,50 per stuk. We verkopen geen gebruikte of tweedehands vloeren.

 

 

 

 

vloerencentrale vloerenspecialist breda

‘‘Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, korte lijnen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.’’

familie De Vloerencentrale breda

 

  • Vloerenspecialist met uitgebreid aanbod

  • Ruime voorraad en korte levertijden

  • Vakkundige stoffeerders en vloerenleggers

  • Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding