Zon weren en sfeer creëren

Heerlijk die zon! We boffen met het mooie weer! Maar als u binnen zit, kan de zon ook behoorlijk vervelend en warm zijn. Dan houdt u de zon liever buitenshuis met mooie en sfeervolle binnenzonwering of raamdecoratie. Binnenzonwering kleedt uw interieur aan, maakt elke gewenste woonstijl af, biedt privacy en verbetert de akoestiek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gewenste mate van inkijk of verduistering

Met binnenzonwering kunt u heel gericht de mate van inkijk en verduistering bepalen. Van volledig verduisterend tot transparant. Voor de slaapkamer zijn verduisterende (rol)gordijnen aanbevolen. Met een top down bottom up plissé of duette is de mate van inkijk nog preciezer te regelen. U kunt het hele raam afschermen of alleen op kijkhoogte.

 

Ruim assortiment binnenzonwering bij VloerenCentrale

Kiest u bijvoorbeeld voor stijlvolle houten jaloezieën, een praktisch rolgordijn of een elegant semi-transparant vouwgordijn? Laat u inspireren en adviseren door de specialisten van VloerenCentrale. Wij bieden de collectie binnenzonwering van BD Line aan, deze bestaat onder ander uit de volgende producten.

 

Houten en foam jaloezieën zijn de meest trendy binnenzonwering

Houten en foam (horizontale) jaloezieën zijn echte sfeermakers en passen in elk interieur. Ze creëren een fraai lijnenspel, zonder een kil gevoel te geven. Het grootste voordeel van een horizontale jaloezie is dat u de lichtinval naar wens kunt regelen. U kunt de lamellen helemaal openzetten en de zon recht naar binnen laten schijnen of de lamellen kantelen, zodat de zon naar boven of beneden schijnt.

 

De warme en luxe uitstraling van houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindehout en passen in elke woonstijl. De lamellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Ook zijn er diverse uitvoeringen mogelijk: van mat, zijdeglans, hoogglans, bamboe tot een structuurnerf. Met een mooie bijpassende of juist contrasterende ladderband op uw houten jaloezie, voegt u nog een extra accent toe.

 

Foam jaloezieën zijn waterbestendig en brandvertragend

Wilt u jaloezieën in de badkamer of een andere vochtige ruimte? Dan raden we foam jaloezieën aan. Behalve waterbestendig, zijn ze ook brandvertragend en dus extra veilig.

 

Rolgordijnen zijn praktisch en in allerlei dessins uit te voeren

Er is een ruime keuze in kleuren, dessins en de mate van verduistering (van transparant tot volledig verduisterend). De afwerking is naar wens te bepalen en te verfraaien met bijvoorbeeld houten en aluminium onderlijsten en bedieningen in kleur. Ook voor draaikiepramen en dakramen zijn er rolgordijnen.

 

Double Rollers geven controle over daglicht

Dit product van BD Line biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng uw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte.

 

Verticale jaloezieën of lamellen zijn strak en functioneel

Een grote raampartij? Overweeg dan eens verticale lamelgordijnen. Lamellen laten daglicht binnen, geven privacy en geven uw raam optisch extra lengte. Onze eigentijdse lamelcollectie biedt een ruime keuze in verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof). Verticale lamelgordijnen zijn ook uitermate geschikt voor afwijkende raampartijen. Denk bijvoorbeeld aan ronde ramen, togen en ramen met een schuine kant.

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Raambekleding voor (kunststof) draai/kiep ramen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende raambekleding opties voor (kunststof) draai/kiep ramen. Bij VloerenCentrale helpen we je graag met de juiste…

Lees meer

De perfecte combinatie: Verschillende vloeren en traditionele vloerverwarming

Bij het creëren van een gezellige en comfortabele leefruimte speelt de keuze van vloerbedekking een belangrijke rol. Ontdek in deze blogpost de perfecte…

Lees meer

Vloerentrends najaar 2022

Nog even en 2022 is weer voorbij, dan luiden we een nieuw fris jaar in. We zijn weer meer binnen en nestelen ons…

Lees meer