Woon- en vloerentrends najaar 2023

Met de koele bries van de herfst en de naderende winter is het de perfecte tijd om de nieuwste woon- en vloeren trends te verkennen voor de herfst en winter van 2023. Dit seizoen omarmen onze interieurs een unieke mix van moderne verfijning en gezellige warmte. Lees hierover meer in onze nieuwe blog

 

Luxe Textiel: Luxe tapijten in rijke, diepe tinten en zachte, fluweelachtige texturen winnen aan populariteit. Kleuren zoals diep smaragdgroen, warm bordeauxrood en klassiek blauw creëren een gevoel van weelde en comfort.

 

Verfijnde Houten Vloeren: Houten vloeren behouden hun tijdloze aantrekkingskracht, komend seizoen geven we de voorkeur aan donkerdere kleuren, visgraatpatronen en bredere planken. Deze vloerkeuzes voegen een vleugje elegantie toe en houden de ruimtes warm en uitnodigend.

 

Natuurlijke Texturen: We halen de natuur graag naar binnen met natuurlijke texturen. Denk aan rustiek, hergebruikt hout of stenen afwerkingen die het Nederlandse platteland nabootsen. Deze texturen creëren een rustige sfeer en een sterke band met de natuur.

 

Hoogwaardig Vinyl en Laminaat: Vooruitgang in technologie heeft van luxe vinyl en laminaatvloeren uitstekende keuzes gemaakt. Ze benaderen nu nauwkeurig de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout, beton en steen, waardoor ze zowel kosteneffectief als duurzaam zijn voor je woning.

Mix en Match: Het mixen van materialen is hot. Combineer houten vloeren met gezellige vloerkleden of voeg tapijt beklede gebieden toe aan uw betegelde vloeren. Dit voegt diepte en visuele interesse toe aan uw leefruimtes.

 

Artistieke Patronen: Voor de creatievelingen onder ons zijn gedurfde en artistieke patronen een geweldige keuze. Geometrische ontwerpen, ingewikkelde motieven en unieke kleurcombinaties kunnen een opvallende, persoonlijke touch aan je vloeren toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een basket weave patroon of mix & match met verschillende kleuren Marmoleum.

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Parket en vloerverwarming: Een bewezen succesvolle combinatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren…

Lees meer

Voor- en nadelen van een PVC vloer

Overweeg je een nieuwe vloer aan te schaffen? PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn het onderzoeken waard! Ontdek hun voordelen en overweeg enkele belangrijke punten.…

Lees meer

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer