Voor- en nadelen van een PVC vloer

Overweeg je een nieuwe vloer aan te schaffen? PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn het onderzoeken waard! Ontdek hun voordelen en overweeg enkele belangrijke punten. Leer meer over de voor- en nadelen van PVC vloeren.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren bieden een scala aan voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor zowel huiseigenaren als zakelijke ondernemingen

 

1. Sterk en duurzaam

PVC vloeren zijn bijzonder duurzaam. Ze kunnen zelfs geplaatst worden in veel belopen ruimtes zoals winkels en kantoren.

 

2. Waterbestendig

Een PVC vloer is waterbestendig (niet waterdicht) en kan in zo goed als iedere ruimte geplaatst worden. Zelfs in de keuken.

 

3. Makkelijk te onderhouden

Heb je het druk met werk of andere dingen? Geen zorgen! Met een snelle veeg en dweil zien PVC vloeren er altijd fris uit.

 

4. Diverse ontwerpen

Van houtachtige patronen, visgraat tot walvisgraat vloeren of Hongaarse punt tot moderne tegels, PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen. Er is zeker een decor dat past bij jouw smaak.

 

5. Comfortabel om op te lopen

Ooit op een keiharde vloer gelopen? Niet altijd prettig! PVC heeft een beetje demping, dus het voelt lekker comfortabel aan je voeten. Daarnaast past dit materiaal zich makkelijk aan aan de omgevingstemperatuur en jouw lichaamstemperatuur waardoor lopen op blote voeten fijner aan voelt dan wanneer je op bijvoorbeeld een tegelvloer loopt.

 

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Parket en vloerverwarming: Een bewezen succesvolle combinatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren…

Lees meer

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer

Ontdek het verschil tussen een visgraat- en walvisgraatvloer

Visgraatvloeren zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van veel interieurs. Wie zou er nu niet zo'n prachtige patroonvloer in huis willen hebben? Deze vloeren…

Lees meer