Vier de lente met een nieuwe vloer of raamdecoratie van VloerenCentrale!

Het is lente, heerlijk! De dagen worden langer, de zon schijnt vaker en overal hoor je fluitende vogels. Het is ook het moment voor een grote schoonmaak in huis en opfrisbeurt van je interieur. Een nieuwe vloer, binnenzonwering in frisse kleuren en niet te vergeten insecten- en pollenwerende horren, maken je huis klaar voor de lente en zomer! In deze blog geeft VloerenCentrale een aantal tips.

 

De vloer is de basis van je interieur


Een andere vloer geeft meteen een hele andere uitstraling. Wat voor sfeer wil je creëren in huis? Mag het lichter, kleurrijker of juist karakteristieker? Wat vind je belangrijk? En hoe intensief wordt de vloer gebruikt? Dit zijn een aantal belangrijke vragen, voordat je een nieuwe vloer aanschaft. VloerenCentrale staat voor kwaliteit en een eerlijk advies, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer.

 

Laminaat, pvc en parket: de trendvloeren op het moment

Laminaat- en pvc-vloeren zijn sterk, veelzijdig en leverbaar in allerlei kleuren en motieven. Voor elk interieur is er wel een pvc- of laminaatvloer te vinden. Daarom zijn deze vloeren ook zo populair. Laminaat en pvc zijn waterbestendig (niet 100% watervast), kunnen zonder problemen in de badkamer gelegd worden. Daarnaast is laminaat ook nog eens zeer krasbestendig. En wat dacht je van stoere extra brede laminaatplanken en trendy legpatronen, zoals de Hongaarse punt.

Of ga je voor een grote tegel in pvc met de look van natuursteen of beton? Deze grote tegels zijn niet van echt te onderscheiden, geluiddempend en warm aan je voeten.

Dan kun je ook nog kiezen voor lamelparket. Een houten vloer blijft geliefd vanwege zijn natuurlijke, stijlvolle en charmante uitstraling.

Heb je een mooie vloer gevonden? Vergeet dan de plinten niet, die maken de vloer helemaal af. En beschermen je muren tegen stoten en beschadigingen.

 

 

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Raambekleding voor (kunststof) draai/kiep ramen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende raambekleding opties voor (kunststof) draai/kiep ramen. Bij VloerenCentrale helpen we je graag met de juiste…

Lees meer

De perfecte combinatie: Verschillende vloeren en traditionele vloerverwarming

Bij het creëren van een gezellige en comfortabele leefruimte speelt de keuze van vloerbedekking een belangrijke rol. Ontdek in deze blogpost de perfecte…

Lees meer

Vloerentrends najaar 2022

Nog even en 2022 is weer voorbij, dan luiden we een nieuw fris jaar in. We zijn weer meer binnen en nestelen ons…

Lees meer