Tapijttegels zijn praktisch, ijzersterk, sfeervol en voordelig

Toe aan een nieuwe vloer die niet te duur is? Tapijttegels zijn de perfecte oplossing als u een praktische en duurzame vloer zoekt die snel en gemakkelijk te leggen is. Ze hebben het gemak van kleine tegels en de warmte en zachtheid van vloerbedekking of tapijt. En kunnen vaak direct op een harde ondergrond gelegd worden, een ondervloer is dan niet nodig. TapijtTegelDiscount heeft de grootste voorraad tapijttegels van Nederland, maar liefst 125.000 m2. Een groot gedeelte is direct leverbaar.

 

Superscherp geprijsd

Tapijttegels zijn voordelig, vergeleken met bijvoorbeeld laminaat, pvc of parket. Ook zijn de tegels gemakkelijk zelf te plaatsen, waardoor u legkosten bespaart. In het assortiment van TapijtTegelDiscount vindt u al (nieuwe) tegels vanaf € 0,50 per stuk! Onze tapijttegels zijn superscherp geprijsd.

 

Verschillende afmetingen tapijttegels

TapijtTegelDiscount levert tapijttegels in de volgende afmetingen: 50×50, 100×100, 25×100 en 50×100. Deze verschillende formaten kunnen ook lekker speels met elkaar gecombineerd worden. Variëren maar!

 

Creatieve legpatronen mogelijk

De mogelijkheden met tapijttegels van TapijtTegelDiscount zijn eindeloos. Bent u op zoek naar bouclé, frisé of hoogpolige tapijttegels die heerlijk zacht en warm aanvoelen? Praktische laagpolige tegels zoals naaldvilt? Of juist een mix van verschillende structuren? Met tapijttegels kunt u elke gewenste sfeer creëren. Ook is er volop variatie in kleur en motief: van een rustige uitstraling in een effen kleur, een trendy dessin tot een zelfbedacht creatief legpatroon. Zelfs een kleed van tapijttegels is mogelijk met behulp van TacTiles (tapijttegel stickers).

 

Eenvoudig te leggen met weinig snijafval

De structuur en het comfort van tapijt en tapijttegels zijn ongeveer hetzelfde. Het grote voordeel van tapijttegels is dat ze eenvoudig te leggen zijn, omdat ze uit kleine vlakken bestaan. U hoeft maar weinig te snijden, waardoor er amper snijverlies is. Met een stanleymes en dubbelzijdige tape of TacTiles kunt u al aan de slag! Bij het leggen van tapijt komt veel meer precisie kijken, zeker als de vloer ongelijk is of wanneer de ruimte veel hoeken heeft. U kunt dan beter een beroep doen op de vakkundige stoffeerders van VloerenCentrale.

 

Onderhoudsvriendelijk

Tapijttegels vragen weinig onderhoud en zijn goed schoon te houden door ze regelmatig te stofzuigen. Wel adviseren we om een schoonloopmat bij de deur te leggen, zodat vocht en vuil niet naar binnen worden gelopen. Zit er een vlek op één van de tegels? Met een vochtige doek kunt u deze voorzichtig weg deppen (niet wrijven). Lukt dit niet? Gebruik dan onze vlekkenreiniger van TMC.

 

Tegels zijn te vervangen bij vlekken of beschadigingen

Heeft u rode wijn of inkt op uw tapijttegels gemorst en krijgt u deze hardnekkige vlekken er niet meer uit? Of heeft u per ongeluk een tegel beschadigd met een scherp voorwerp? In een handomdraai vervangt u de betreffende tegel(s) en ziet uw vloer er weer tiptop uit.

 

Duurzaam, verhuis- en recyclebaar

Tapijttegels zijn ook nog eens erg duurzaam en slijtvast. Dit komt door de dichtheid van de stof. Er worden niet gemakkelijk sporen in gelopen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Gaat u verhuizen of wilt u de tapijttegels liever in een andere ruimte leggen? De tegels zijn gemakkelijk te verplaatsen en her te gebruiken, ideaal voor kantoortuinen en flexplekken. Een ander groot voordeel is dat niet de hele ruimte leeggehaald hoeft te worden als de tapijttegels gelegd worden. Dat is nog eens praktisch en efficiënt!

 

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Parket en vloerverwarming: Een bewezen succesvolle combinatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren…

Lees meer

Voor- en nadelen van een PVC vloer

Overweeg je een nieuwe vloer aan te schaffen? PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn het onderzoeken waard! Ontdek hun voordelen en overweeg enkele belangrijke punten.…

Lees meer

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer