Raambekleding voor (kunststof) draai/kiep ramen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende raambekleding opties voor (kunststof) draai/kiep ramen. Bij VloerenCentrale helpen we je graag met de juiste keuzes.

 

Kunststof draai/kiep ramen in nieuwbouw woningen

In steeds meer nieuwbouw lopen bewoners tegen problemen aan m.b.t. raambekleding. Doordat kozijnen en ramen zo groot mogelijk gemaakt worden blijft er zeer beperkte ruimte over voor het plaatsen van een jaloezie, rolgordijn of ander soort raamdecoratie.

Daarnaast mag men in veel gevallen niet meer in (kunststof/ALU) kozijnen boren en schroeven. De beste- en meest voorkomende oplossing voor bovengenoemd probleem is het Grip-fix® systeem. Dit systeem wordt, zonder boren of schroeven, op het glas (tussen de glaslatten) geplaatst.

 

Grip-fix ® raamdecoratie van het merk BDline is verkrijgbaar in de uitvoeringen plissé, duette en jaloezie.

Plissé & Duette;

De gewenste mate van inkijk en verduistering (van volledig verduisterend tot transparant) bepaalt u zelf. Met een top down bottom up plissé of duette is de mate van inkijk precies te regelen. U kunt het hele raam afschermen of alleen op kijkhoogte. Deze binnenzonwering verbetert ook de akoestiek in uw woon- of werkruimte. De verduisterende stoffen isoleren tevens de kou in de winter en warmte in de warme zomermaanden.

 

Jaloezieën;

Ze zijn vooral geliefd om hun warme, stoere look en prachtige lichtinval. U kunt de lamellen helemaal openzetten en de zon recht naar binnen laten schijnen of de lamellen kantelen, zodat de zon naar boven of beneden schijnt. Verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. Van mat tot glanzend en van licht tot donker.

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Parket en vloerverwarming: Een bewezen succesvolle combinatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren…

Lees meer

Voor- en nadelen van een PVC vloer

Overweeg je een nieuwe vloer aan te schaffen? PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn het onderzoeken waard! Ontdek hun voordelen en overweeg enkele belangrijke punten.…

Lees meer

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer