Nieuws

Trendalarm | Plinten in RAL9005

29 november 2018

Vaak worden plinten gezien als iets onbenulligs, ze worden daarom meestal vergeten in de begroting bij een (ver)bouw. Dit terwijl een plint uw ruimte en/of vloer juist helemaal af kan maken.

Van oudsher plaatste men vaak plinten op kleur van de vloer. De laatste jaren merken wij dat men in bijna alle gevallen kiest voor een strakke afwerking met witte stijlplinten (RAL9010, RAL9016 of RAL9001)

 

In de industriële woonsfeer zien we momenteel veel zwart staal zoals kozijnen, tafelpoten etc. deze trend wordt nu ook doorgezet in de randafwerking van vloeren. Zo kunnen wij vanaf nu diverse plinten leveren in RAL9005 (zwart)

Wilt u liever geen plinten? Zorg dan dat men in de afwerking rekening houdt met een zeer strakke afwerking die goed aansluit op elkaar. Wordt er bijvoorbeeld niet tot helemaal onderaan de muren gestuukt dan zult u eigenlijk al plinten moeten plaatsen om een en ander netjes af te kunnen werken.

Bij sommige vloeren zoals bijvoorbeeld laminaat, kurk klik, pvc klik, etc. ontkomt u niet aan een randafwerking met plinten vanwege de expansie ruimte tussen vloer en muur.

 

 

Overzicht nieuws