Binnenzonwering van VloerenCentrale: sfeer, privacy, warmtewering én isolatie

Het is heerlijk als de zon schijnt! Het licht en de warmte van de zon willen we alleen niet altijd binnen hebben. Door de ramen komt veel warmte naar binnen. De temperatuur loopt dan snel op in huis. Daarnaast kan de zon hinderlijk in onze ogen schijnen of op het scherm van de pc, tablet of tv. Het is dan prettig om de lichtinval te kunnen regelen met stijlvolle raamdecoratie. Binnenzonwering heeft nog veel meer voordelen: kleedt uw interieur aan, maakt uw woonstijl af, geeft privacy en verbetert de akoestiek. Bezoek de showroom van VloerenCentrale in Breda en laat u adviseren en inspireren!

Ruim assortiment raamdecoratie bij VloerenCentrale

VloerenCentrale heeft onder andere gordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën (lamellen), rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés en duettes van BD Line. Kiest u bijvoorbeeld voor stijlvolle houten jaloezieën, een praktisch rolgordijn of een elegant semi-transparant vouwgordijn?

 

Gewenste mate van inkijk, lichtinval en verduistering

Met binnenzonwering kunt u heel gericht de mate van privacy, lichtinval en verduistering regelen. Van maximale lichtinval (transparant) tot volledig verduisterend. In de woonkamer zorgt een transparant gordijn voor een zachte, romantische sfeer. Terwijl in de slaapkamer verduisterende (rol)gordijnen tot hun recht komen.

 

Houten jaloezieën: meest trendy binnenzonwering

Houten jaloezieën van BD Line zijn stijlvol en passen overal. Ze zijn vooral geliefd om hun warme, stoere look en prachtige lichtinval. U kunt de lamellen helemaal openzetten en de zon recht naar binnen laten schijnen of de lamellen kantelen, zodat de zon naar boven of beneden schijnt. In vochtige ruimtes zijn houten jaloezieën minder geschikt, kies daar voor foam jaloezieën.

 

Warme en luxe uitstraling van hout

Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig lindehout en passen in elke woonstijl. De lamellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Ook zijn er diverse uitvoeringen mogelijk: van mat, zijdeglans, hoogglans, bamboe tot een structuurnerf.

 

Houtlook of kleur: volop keuze!

Wilt u liever houten jaloezieën in een kleur? Dat kan natuurlijk ook! Kies voor een robuuste look met zwarte lamellen, stijlvol wit of een toffe trendkleur.

 

Variatie met ladderband en bediening

Uw houten jaloezieën kunt u nog verder verfraaien en extra karakter geven met een stijlvolle bijpassende of juist contrasterende ladderband. De banden zijn in verschillende afmetingen mogelijk. Er is volop keuze in kleuren en dessins, zodat de ladderband precies past bij het hout en uw inrichting. Daarnaast kunt u het type bediening en de gewenste bedieningszijde bepalen. Zo kunt u uw houten jaloezieën bijna volledig op maat samenstellen.

 

 

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

Als het gaat om vloeren, staan huiseigenaren vaak voor de keuze uit verschillende materialen, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. Onder de…

Lees meer

Parket en vloerverwarming: Een bewezen succesvolle combinatie!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren…

Lees meer

Voor- en nadelen van een PVC vloer

Overweeg je een nieuwe vloer aan te schaffen? PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn het onderzoeken waard! Ontdek hun voordelen en overweeg enkele belangrijke punten.…

Lees meer